2461401804 6906908750, 6994068203 2ο χλμ. Κοζάνης - Λάρισας, Κοζάνης stratisanakyklosikozani@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ;
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Κοζάνη


Η ανακύκλωση περιλαμβάνει όλα τα μέτρα για την ανάκτηση παλαιών σιδήρων και μετάλλων και την προώθησή τους στη διαδικασία επαναχρησιμοποίησής τους.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη, καθημερινά παραλαμβάνει, επεξεργάζεται και ανακυκλώνει παλαιά σίδερα και μέταλλα επιδιώκοντας και φιλοδοξόντας την ανακούφιση του περιβάλλοντος.
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
 
  Σιδηρούχα μέταλλα
  Αλουμίνιο
  Χαλκός & Κράματα Χαλκού
  Μπρούντζο
  Παντός τύπου οχήματα
  Παλιά Μηχανήματα
  Αγροτικά Μηχανήματα
  Λάστιχα Ποτίσματος
  Καλώδια Scrap
  Μοτέρ
  Μπαταρίες κ.α.
   
  Ερχόμαστε στο χώρο σας για να δούμε τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που διαθέτετε, να τα ζυγίζουμε και να προχωρήσουμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς. Εξυπηρετούμε την Κοζάνη, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
Τα προς ανακύκλωση μεταλλικά ζυγίζονται κατά την παραλαβή τους και οδηγούνται στις εγκαταστάσεις μας για την τελική διαλογή όπου και ταξινομούνται κατά είδος.

Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή μας, μετά από μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της ανακύκλωσης, αποτελούμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κοζάνη, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Αποξηλώσεις Κτιρίων
  Κοπή Εργοστασίων
  Κοπή Βαρέων Οχημάτων
  Κοπή Πλοίων