2461401804 6906908750, 6994068203 2ο χλμ. Κοζάνης - Λάρισας, Κοζάνης stratisanakyklosikozani@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Κοζάνη


Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λάρισα ενώ από το 2018 διαθέτει και υποκατάστημα στην Κοζάνη, ενώ εργάζεται εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας σχετικούς με την ανακύκλωση μετάλλων και παλαιών σιδήρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγοράζουμε τοις μετρητοίς

παντός τύπου οχήματα, μέταλλα, χαλκό, μπρούντζο, σίδερα, παλιά μηχανήματα,
αγροτικά μηχανήματα, λάστιχα ποτίσματος κ.α.
 
 
 
 
   
   
   
   
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

ερχόμαστε στο χώρο σας για να εξετάσουμε τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που δεν χρειάζεστε πια, να τα ζυγίσουμε και να προχωρήσουμε στην αγορά τους τοις μετρητοίς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας λύσει την όποια απορία σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε λαμαρίνες, κοιλοδοκούς, πάνελ Α΄& Β΄ διαλογής, στραντζαριστά (καινούρια και μεταχειρισμένα) καθώς και καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ δραστηροποιούμαστε και με την εμπορία αυτοκινήτων.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα, την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.